La bonne Image Spaarsysteem

Vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe spaarsysteem waarbij je kunt sparen voor een 'Office Treatment'.

Korte uitleg over dit concept:
 
Als huidcoach mag je van ons de beste adviezen verwachten met betrekking tot de behandelingen in de salon maar ook de beste productadviezen voor thuis. Deze twee samen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn van belang om je huid ook daadwerkelijk naar een hoger niveau te brengen. Dat is inmiddels ook wel bewezen en veel klanten zijn hier al van overtuigd. Samen doen we er op deze manier alles aan om het maximale uit je huid te halen.
 
Om jou hierbij nog een extra stimulance te geven hebben wij een mooi spaarsysteem opgezet.
 
Bij elke 600 punten krijg je van ons een ‘Office Treatment’ kado.
Een ware boost voor je huid, bestaande uit reiniging - peeling - bindweefselmassage - phytopeeling (kruidenpeeling) - serum -crème. Deze intensieve uur-behandeling zorgt voor celvernieuwing en goede doorbloeding met direct resultaat. Je huid wordt hierbij goed aan het werk gezet. Dat merk je ook wel, want na deze behandeling voel je je huid nog lekker een aantal uurtjes ‘na prikkelen’.
 
Deze Kado-behandeling is bedoeld als aanvulling op je bestaande behandelingen. Je krijgt op deze manier de kans om je huid een extra boost te geven voor een nóg beter resultaat….
Dat klinkt goed, toch?
 
€ 1,00 aan huidverzorgingsproducten = 1 punt

Wij houden nauwkeurig voor je bij hoeveel punten je hebt gespaard en zullen je hiervan elk kwartaal op de hoogte houden via een persoonlijke mail. Hier hoef je dus zelf niets voor te doen. Bij 600 punten ontvang je van ons een speciale waardecheque. 

TOP