Rimpelreductie/littekentherapie

 

Aansluiting op bindweefselmassage

De Rimpel Reductie Therapie is een geoctrooide therapie van hannah die aansluit op de bindweefselmassage en is een verdieping van deze effectieve massagetechniek. Een nog mooier en langduriger resultaat kan hiermee worden bereikt.
Beide massages zorgen voor extra doorbloeding van de huid, stimuleren de aanmaak van collageen en hebben beide direct een liftend effect.
Rimpel Reductie Therapie is echter meer gericht op plaatselijke verklevingen en rimpels. Door het gebruik van handschoenen hebben we als huidcoach meer grip op de rimpels en kunnen we krachtiger masseren.

Natuurlijke injectable

Er wordt dus heel gericht gewerkt op bepaalde rimpels of littekens wat voor volumeherstel gaat zorgen. Daarom wordt deze behandeling ook wel gezien als een natuurlijke injectable.
Gebleken is dat deze techniek voor alle huidcondities intensief huidverbeterend werkt, vooral wanneer dit in kuurverband wordt uitgevoerd.
De geoctrooide hannah littekenreductietherapie is wetenschappelijk onderzocht en geeft een spectaculaire verbetering van 30-80%, gemeten in mobiliteit, kleur, verhevenheid en grootte van de littekens.

TOP