hannah Intense Treatment (incl. fruitzuurpeeling)

hannah Intense Treatment (incl. fruitzuurpeeling)

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intense boosten van de huid door een medium deep peel, door middel van hannah Trans6peel*, in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen.

Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel* wordt de huid gepeeld en gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

Littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne worden zachter en het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor onzuiverheden zullen verminderen.

Tevens wordt de celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Perfect te combineren met hannah Ultra Geluid.

 

 

 

 * Hannah Trans6peel is een medium deep peel die bestaat uit 6 key ingrediënts, zoals o.a. Tranexamic Acid, Citric Acid, Mandalic Acid, waarbij een zeer breed scala aan huidproblemen bij de kern aangepakt kan worden.
Deze peeling kan o.a. ingezet worden bij pigmentvlekken en huidverkleuringen, fijne lijntjes en rimpels, acne, huidverdikking, grove poriestructuur, huidverslapping en littekens. Ook geschikt voor de aanpak van rosacea en roodheid.
Voor het beste resultaat wordt het behandelen in kuurverband geadviseerd (v.a. 4 behandelingen). 

 

TOP