Massages

Bij ons kunt u terecht voor sportmassage en een diversiteit aan ontspannende massages. Even tijd voor uzelf, om lichaam en geest even helemaal tot rust te laten komen. Bij ons bent u in goede handen. Door het uitgebreide aanbod is er altijd een massage die bij u past. U wordt behandeld door professionele masseurs. De massages vinden plaats op comfortabele en verwarmde massagebanken.

 

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Het is een stevige en intensieve massage waarbij de afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Het herstel van je spieren wordt hiermee dus bevorderd. Deze massage kan ook preventief worden ingezet om blessures te voorkomen of om het herstel van bepaalde blessures te versnellen. Ook als niet-sporter kun je veel baat hebben bij een sportmassage.

 

Hot Stone Massage

Massage met behulp van warme stenen. Door de combinatie van warmte en beweging kan men dieper doordringen in het spierweefsel. Het helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften. Geschikt bij o.a. spanningen, stress, artrose, spierproblemen en slechte doorbloeding.

 

Klassieke lichaamsmassage

De traditionele lichaamsmassage ter ontspanning van de spieren in de armen, benen, rug, schouders, nek en hoofd. Bij deze massage wordt de doorbloeding verbeterd en wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Deze rustgevende en herstelbevorderende massage is in de basis gericht op de spieren en de gewrichten en zorgt ervoor dat het stressniveau van lichaam en geest wordt verminderd. Het werkt verlichtend bij o.a. stress, vermoeidheid, slapeloosheid, rugklachten, pijnlijke gewrichten, pijn aan nek en schouders, hoofdpijn, RSI- klachten.

massage-hotstone massage-klassiek

 

Hoofdpijnmassage

Deze massage vormt ook een onderdeel in de klassieke lichaamsmassage, maar wordt ook als specialisatie aangeboden. Hoofdpijn is namelijk een veelvoorkomend verschijnsel en heeft bij vele mensen een grote impact op hun dagelijks leven. Hoofdpijnmassage kan hoofdpijn verminderen en een positief effect hebben op het voorkomen van hoofdpijn. Bij deze massage wordt aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de aangezichtsspieren en de hoofdhuid bij deze massage alle aandacht. Niet alle vormen van hoofdpijn mogen met deze massage behandeld worden (contra-indicaties). Raadpleeg bij twijfel dan ook vooraf eerst uw huisarts. Heeft u vragen over de hoofdpijnmassage, neem dan s.v.p. contact met ons op.

 

Cupping massage

Deze massage is een gemoderniseerde versie van de oude Chinese Cupping therapie en heeft een geweldig ontspannende en helende werking. Door het creëren van een zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op. Verklevingen worden losgemaakt, het bindweefsel wordt gelift en het zorgt voor een goede doorbloeding. Deze vorm van massage wordt bij ons in de salon aangeboden als onderdeel bij één van de bovenstaande massages. 

 

Bamboe massage

Bij deze unieke massagetechniek zorgt de combinatie van de bamboestok en de aanraking van warm masserende handen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen. Bij deze massage worden de zenuwuiteinden in de huid en spieren geprikkeld. Het brengt de bloedsomloop op gang en helpt giftige stoffen af te voeren. De bamboemassage wordt gebruikt als extra hulpmiddel bij onze klassieke lichaamsmassage en hoofdpijnmassage.

   

 

TOP