Juliette Armand specials

Sensi Therapy Juliette Armand
Ter bestrijding van huidirritaties

Door middel van verschillende kalmerende werkstoffen biedt deze behandeling herstel van de natuurlijke huidbalans. Het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. De huid blijft voldoende gehydrateerd door transepidermaal verlies tegen te gaan. Daarnaast ondersteunt en versnelt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid.
Deze behandeling is perfect om toe te passen bij de gevoelige huid, rosacea en teleangiëctasieën (couperose).
Advies voor thuisgebruik: sensitive cleansing gel, cleansing tonic lotion, cacao peeling cream, aloe vera serum, multi hydrating cream en sunfilm face gel spf30

 

Chronos Therapy
Bestrijd de tand des tijds. Je afspraak met de cosmetisch arts kan worden uitgesteld….met de kracht van je eigen cellen!

De huid is de belangrijkste bescherming van het lichaam, waarbij Chronos Therapy op zijn beurt funcioneert als een beschermend schild voor 3 vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.
Reduceert de diepte van fijne lijntjes met 39%
Stimuleert de productie van collageen met 350%
Testimonials (50 vrouwen, na 21 dagen): ‘’De huid voelt echt goed gehydrateerd, vernieuwd en steviger aan. De conditie van de huid wordt echt verbeterd!’’.
Advies voor thuisgebruik: sensitive cleansing gel, aha preparation lotion, chronos hydra correct serum, chronos hydra correct cream en sunfilm face gel spf30

 

 

 

Office Treatment
Geeft je huid een goede boost!

Bij deze behandeling wordt je huid écht even aan het werk gezet. De celvernieuwing wordt flink geactiveerd. De behandeling bestaat uit een mild chemische peeling en het Phytopeel mask. Dit kruidenmasker, dat op het einde van de behandeling wordt aangebracht, bestaat uit zoetwatersponzen; Eiwitrijke kruiden met een naaldvormige structuur waardoor het zelfherstellend vermogen van de huid in werking wordt gezet.
Fijne lijntjes en rimpels worden intensief aangepakt met als resultaat en stralende en egale huid met stevige en gladde structuur!
Advies voor thuisgebruik: sensitive cleansing gel, cleansing tonic otion, bioplacenta serum, retinoid-c cream en sunfilm face gel spf30

 

 

 

Mandalic Acid Therapy
Een peeling op basis van amandelzuur.

Het is de mildste peeling, toepasbaar in elk seizoen en voor alle huidtypen, en –kleuren. Deze peeling de Mandelic Acid Therapy heeft als doel het intens vertragen van het verouderingsproces op basis van organische zuren. Het amandelzuur binnen deze therapy heeft niet alleen een peelend effect, maar normaliseert ook het afschilferproces, waardoor specifiek verworven pigmentstoornissen, acne, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes, en een vettere huidconditie behandeld kunnen worden. Deze chemische peeling heeft een lage irritatiekans en is daarbij ook inzetbaar tijdens de zomermaanden en zelfs geschikt voor de meest gevoelige en/of getinte huid met een minimaal risico op negatieve bijwerkingen. Het resultaat is een vitale, glanzende huid met een verfijnde structuur en heldere teint.
Zorgt voor het vertragen van het verouderingsproces, aanpak van pigment, rosacea en acne. Deze behandeling is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en kan ook in de zomerperiode worden toegepast.
Advies voor thuisgebruik: sensitive cleansing gel, cleansing tonic lotion, calming bliss, repair gel, sunfilm face gel spf30

 

 

 

Whitening Therapy Juliette Armand
Voor de aanpak van pigmentatie en huidverkleuringen

Deze behandeling werkt effectief bij het bestrijden van huidverkleuringen. Door de krachtige combinatie van producten met hoge concentraties vitamine C, Arbutin en Rumex wordt pigmentatie doeltreffend bestreden.
Op deze manier worden niet alleen de verkleuringen opgelicht die zich reeds gevormd hebben. Ook wordt tyrosine geremd waardoor de aanmaak van melanine wordt gereduceerd. Whitening Therapy zorgt zodoende voor een stralende huid en een egale teint.
Advies voor thuisgebruik: sensitive cleansing gel, aha preparation lotion, brightening serum, brightening cream, sunfilm face gel spf 30

 

Aging Regulator Therapy Juliette Armand
Voor het behoud en/of herstel van de jeugdigheid van de huid.

Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering. Het sirtuin serum zorgt ervoor dat het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen wordt aangesproken. De beschadigde delen van deze cellen, zoals bijvoorbeeld vrije radicalen, worden hierdoor aangepakt.
Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris, stralend en strakker uit.
Advies voor thuisgebruik: sensitive cleansing gel, preparator lotion, retinoid-C serum, retinoid-C cream, sunfilm face gel spf 30

TOP