Dermatude

Het alternatief voor een facelift, zonder injectables!

derm1

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Door de afname van talgklieren en talgproductie wordt de huid aanzienlijk droger.

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt.

  • Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.
  • Door de microperforaties worden tegelijkertijd hoogwaardige werkstoffen in de huid gebracht, met ieder hun eigen specifieke werking. Deze werkstoffen worden subjectables genoemd.

 

Natuurlijk... een frissere en jongere uitstraling

De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

TOP