Electrodenbehandeling

electr

Lukt het u niet om te sporten of om bepaalde probleemzones aan te pakken? Of wilt u gewoon snel resultaat? Met ons "Sysara" afslanksysteem raakt u op snelle en verantwoorde wijze toch de nodige centimeters kwijt. Daar waar u het wilt!  

 

Unieke en zeer snelle werking 

Naast het behandelen van overgewicht wordt het systeem ingezet voor het versterken van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid. De werking van de "Sysara" is uniek en niet te vergelijken met andere systemen. De faradische golven zorgen ervoor dat de spieren zich automatisch samentrekken. Een behandeling duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan 2-3 uur intensief sporten. De door u aangegeven probleemzones worden aangepakt.

Een totaal van 10 behandelingen, in 3 à 4 weken, resulteert in een zichtbaar en meetbaar verlies van centimeters. Gemiddeld resultaat na 1 kuur is ca. 20 cm verlies. Indien u ook veel kilo´s kwijt wil raken is dit een perfecte combinatie met ons proteïnedieet! 

Mignon Jansen
Ik was al een tijdje bezig met afvallen. Elke maandag begon ik met lijnen, maar voordat de week om was, was mijn poging alweer mislukt. Totdat Marcia me overtuigde om Body Control te gaan proberen. Ik begon met de electroden en het eiwitdieet. De kilo's vlogen eraf en ben in totaal 14 kg kwijt geraakt en de kilo's en centimeters zijn er nog steeds af na een winter. Ik zeg DOEN!
TOP