SLIMdiet proteïnedieet

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar?

Met de SLIMdiet methode werk je naar een blijvend gezonde leefstijl. De gerechten zitten boordevol eiwitten en zijn koolhydraatarm. Dit zorgt voor een verzadigd gevoel en vetverbranding.

Deze dieet-methode bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast mag je naar hartenlust groenten, vlees en vis toevoegen. Lekker overzichtelijk, handig en betaalbaar. Je hoeft geen uren in de keuken te staan. 

Je volgt 4 stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding. De porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt.

Je weet precies wat je moet doen. SLIMdiet is zo klaar als een klontje, want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Regelmatig worden er per afzonderlijke stap lekkere gerechten geüpload van lekkere maaltijden met Slimdietproducten al of niet gecombineerd met groenten, vlees, vis en fruit, die je mag hebben. Klik op deze link en kies de stap voor de lekkerste gerechten!

Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Onze coach Eric helpt je met het uitstippelen van een persoonlijk traject. Je kunt hem altijd bereiken voor een advies of peptalk. Hij zal ervoor zorgen dat je gemotiveerd blijft.

Om te starten hebben wij de SLIMdiet assortimentbox. Deze is rijkelijk gevuld met alle 36 maaltijden. Voldoende om het programma 6 dagen te proberen en alle smaken te proeven, want na een week merk je al verschil.

De box kost slechts € 64,99.

Tel. Eric: 06-48342952

Uitstekend te combineren met onze electrodenbehandelingen of onze Contour Wrap!

Mignon Jansen
Ik was al een tijdje bezig met afvallen. Elke maandag begon ik met lijnen, maar voordat de week om was, was mijn poging alweer mislukt. Totdat Marcia me overtuigde om Body Control te gaan proberen. Ik begon met de electroden en het eiwitdieet. De kilo's vlogen eraf en ben in totaal 14 kg kwijt geraakt en de kilo's en centimeters zijn er nog steeds af na een winter. Ik zeg DOEN!
TOP